Skip to main content
Skogveien 31-35

Skogveien 31-35

Her utvikles moderne leiligheter av høy standard fordelt på fem leilighetsbygg med uovertruffen fjordutsikt og solforhold.
Sogstikollen 48

Sogstikollen 48

Her planlegges det arkitekttegnede leiligheter i moderne stil og av høy kvalitet, sentrumsnære med flott fjordutsikt og gode solforhold.

Åstaveien 10-12

Her planlegges ti attraktive og moderne rekkehus, med fjordutsikt og sentral beliggenhet til kollektivtransport og andre fasiliteter.
Vårstigen 16

Vårstigen 16

Her har vi to ferdig godkjente toppmoderne arkitekttegnede funkishus med 180 graders fjordutsikt og sol fra morgen til kveld.
Løkkedalsbakken 7

Løkkedalsbakken 7

Eplehage prosjekt med to nye tomter og ett eksisterende hus. Ferdig godkjent ramme på to flotte hus tegnet av Grahl-Madsen Arkitekter. De tre husene får fantastisk utsikt over Oslofjorden.
Torggata 6, Drøbak

Torggata 6, Drøbak

Tidligere næringsseksjon for DnB Bank, utviklet og omgjort til en lekker og innholdsrik leilighet samt fire næringsseksjoner for utleie og salg som per dags dato har utgjort og utgjør flere klesforretninger, eiendomskontor samt brasserie.
Kroerveien 51, Ås

Kroerveien 51, Ås

Tidligere kommunal eiendom omgjort til 28 moderne, innholdsrike og populære studenthybler og leiligheter.
Nymannsveien 121, Stavanger

Nymannsveien 121, Stavanger

Tidligere nærings -og boligbygg bruksendret og totalrenovert til fire attraktive og moderne leiligheter i sentrale omgivelser på populære Storhaug.
Lars Vaages gate 6, Stavanger

Lars Vaages gate 6, Stavanger

Eiendom kjøpt, totalrenovert og omgjort til femmannsbolig med attraktive og lettsolgte leiligheter i sentrumsnær og populær bydel Eiganes.